Család

Bámulatos fotók: egymás ruháiba bújtak a különböző generációk

A fiatalokat könnyű, az idősebbeket viszont valamivel nehezebb volt rávenni a ruhacserére.

Szülőket és felnőtt gyermekeiket, illetve nagyszülőket és unokáikat fotózott le egymás ruháiban egy ázsiai művész, Qozop.

“A Tavasz-ősz sorozat ötlete onnan jött, hogy Ázsia nagymértékben nyugatiasodott, ugyanakkor még mindig felfedezhetők a hagyományok és a kultúrák. Az ázsiai társadalomban pedig a kulturális hiedelmek gyakran tükröződnek az öltözködésben. A ráncokon kívül az öltözködés az, ami a leginkább árulkodik arról, hogy valaki mennyi idős, és mely generációhoz tartozik” – magyarázta a művész.

Az ázsiai országokban a fiatalok általában nyugatiasan öltözködnek, míg az idősebb korosztály sokszor előnyben részesíti a tradicionális viseletet. A fotós elárulta: a fiatalokat könnyű volt meggyőzni, hogy vegyék fel szüleik, nagyszüleik ruháit, az idősebbeket viszont már valamivel nehezebb. Igaz, többen is akadtak köztük, akik végül azzal viccelődtek, hogy maradnak a gyermekük, unokájuk ruhájában.

Megnézem
Összes kép (1)

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top