Család

Szeretőség: ki a vesztes?

Van egy férfi és van egy nő! Egymásra néznek, beszélgetnek, beindul a vonzalom. Telefonszámcsere, ismerősnek jelölés a Facebookon, chatek, levelek. Aztán előbb vagy utóbb kiderül, foglalt a fiú, este otthon valaki várja...

Van egy férfi és van egy nő! Egymásra néznek, beszélgetnek, beindul a vonzalom. Telefonszámcsere, ismerősnek jelölés a facebookon, chatek, levelek.
Aztán előbb vagy utóbb kiderül, foglalt a fiú, este otthon valaki várja.
Mit tesz ilyenkor az ember lánya? Visszavonul? Továbbmegy?
Van példa erre is, arra is.
Vegyünk most egy tipikus esetet, mikor a lány bizakodva, tele szerelemmel belevág a “tiltott” kapcsolatba, mert a fiú mindent ígér neki: szerelmet, kapcsolatot, elhagyja érte a párját, és örökké és mindig ketten maradnak teljes happyben, ásó, kapa és a nagyharang, meg egy fészekaljnyi lurkó!
Aztán megy az idő… kezdetben tényleg nagy a boldogság, dúl a hatalmas szerelem, megagiga mennyiségű üzenet, agyongyűrött lepedő… ez utóbbi akkor könnyű, ha van hol gyűrni a lepedőt, mert ellenkező esetben némileg ront a dolgon a kocsi hátsó ülése, a lepukkant hotelszoba vagy a csillagos ég.
Aztán jön az első pofon: valami otthoni program miatt ugrik a randi… mert a pár az első, akárhogy is van előadva.
– Tudod, hogy csak téged… de ezt most nem tudom megoldani… de nekem te vagy a fontos… igen, hamarosan megmondom otthon…

Mi jön ezután? A teljes cikket Kiss Emese blogján találod.

Szeretőség: ki a vesztes?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top