Család

Kalandozzon a Kinder Hűtött Finomságokkal!

A nyár közeledtével folyamatosan készülnek a tervek a nyaralásra, és egyre nehezebb kivárni az időt, amikor végre a családdal és a barátokkal lehetünk. A tervek elkészítésében és megvalósításában sokszor jól jön a segítség. A Kinder Hűtött Finomságaival garantált, hogy az idei nyár nemcsak finomságokkal, hanem izgalmakkal és élményekkel teli lesz. Vegyen részt a Kinder Hűtött Finomságok játékában, és nyerjen!
Kalandozzon a Kinder Hűtött Finomságokkal!

A Kinder Hűtött Finomságok játékán hetente 20 db választható nyeremény várja, vagy a fődíj; egy családi utazás a németországi Playmobil Funparkba! Vásároljon legalább egyet a Kinder Tejszelet, Kinder Pinguí, Kinder Maxi King, Kinder Paradiso vagy Kinder Chocofresh termékek közül és regisztráljon a hutottfinomsagok.hu weboldalon, majd a vásárolt termék blokkján található AP kódot a vásárlás dátumával, időpontjával és végösszegével együtt töltse fel a Kódfeltöltés menüponton keresztül és adja meg, hogy hány terméket vásárolt. Minden megvásárolt termék egy sorsjegynek számít, amellyel megnyerheti a heti 20 db nyeremény egyikét. A játék során Önnek kell kiválasztania, hogy az adott héten melyik élményt szeretné megnyerni.

Látogasson el a hutottfinomsagok.hu promóciós oldalra, és válogasson családjával vagy barátaival a nyeremények között! Az ország több pontján felhasználható belépők mindenkinek izgalmas élményeket ígérnek. A vizek szerelmesei pancsolhatnak, csúszdázhatnak az aquaparkokban, az örökmozgóknak irány a kalandpark, míg az állatok és a növények iránt érdeklődők végigjárhatják Magyarország három állatkertjét. Azok pedig, akik inkább a tárgynyereményeket részesítik előnyben, a nyár legfontosabb kellékei közül válogathatnak: kerékpár, fényképezőgép, kerti medence.

Fontos, hogy a blokkot mindenképpen őrizze meg 2014. július 14-ig, mert nyereményét csak ennek ellenében tudja átvenni! A játék időtartama: 2014. május 5–június 29.

Játsszon a Kinder Hűtött Finomságok nyereményjátékán és válasszon a kalandok közül!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top