Család

Imádnivaló fotók: ő a világ legjobb apukája

Bájos fotósorozatokat készít a kislányával.

Dave Engledow, aki magát “a világ legnagyobb apukájának” nevezte ki, tündéri kislányával, Alice Beevel elképesztő fotómontázsokat hoz össze. A projekt évekkel ezelőtt indult, amikor is az újdonsült apuka fel akarta dobni valamivel az alváshiánytól kissé megcsömörlött napjait. Mostanra pedig a már ikonikussá vált, hogy a “A világ legjobb apukája” feliratú bögre valamennyi képen feltűnik.

Az első képsorozattal 2012-ben rukkolt elő – amelyben teljesen szakított a “Facebook-szülő” sztereotípiákkal –, és albumban is megjelent. Azóta a barátai folyamatosan nyaggatták az újabb képekért, kíváncsiak voltak arra, hogyan növöget Alice. Így a kreatív apuka újabb szériát dobott össze, amelyben a kislánya már aktívabban vesz részt, mint a korábbi képeken. “Ez a projekt a lányomnak szól. Szeretnék valami olyat adni neki, amit később visszanézhet, és örök emlék marad a számára” – hangsúlyozta Dave.

Szerintünk még koránt sincs vége a fotósorozatnak. Mi legalábbis nagyon bízunk a folytatásban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top