Család

Újabb válás a brit királyi családban

A nemrég édesanyává lett Zara Philips apja bontotta fel második házasságát.

II. Erzsébet lánya, Anna hercegnő és Mark Philips kapitány 1973-ban házasodtak össze. Mindketten a díjugratás élsportolói voltak, Mark aranyérmet is szerzett a müncheni olimpián 1972-ben. Két gyermekük született, Peter és Zara. A házasság a nyolcvanas évek végén romlott meg, amikor kiderült, Marknak viszonya van egy ausztrál nővel, aki egy lánygyermeket is szült neki. 1992-ben Anna és Mark elváltak. A férfi új barátnőjéhez költözött, és Anna is újra megházasodott, feleségül ment jelenlegi, második férjéhez, Tim Laurenchez, aki ma már a haditengerészet egyik első tisztje.

Mark azonban az ausztrál hölgy mellett sem maradt sokáig boldog, és egy Sandy Pflueger nevű szintén lovas olimpikon hölgyet vett el 1997-ben. Sandytől is született egy lánya, aki ma már 14 éves, ám 63 éves Mark Philips kapitány most sem találta meg a végleges boldogságot. Feleségével együtt megerősítették a lapok értesüléseit, miszerint elválnak.

Újabb válás a brit királyi családban

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top