Család

Ez alapján döntik el a nők, hogy jó-e a férfi az ágyban

Mikor jó a férfi az ágyban? Tudom, hogy kockázatos a válasz, mert nem szabad általánosítani, de a világ nagyot változott az elmúlt 25 évben. Ma már bennünket, nőket, nem lehet a szexben elámítani, tudjuk, mi a dörgés. Akkor mikor is jó?

Talán senkit sem diszkvalifikálunk az első pillanatban, ezért aztán a rossz szerető csak bizonyos percekben lepleződik le. De annyit azért elárulhatok, hogy részemre és nő társaim részére is már az első csókból lehet következtetni, mire is számíthatunk. Az elszánt férfiakra jellemző kemény, erőszakos nyelvmozdulatok éppoly kevéssé ígérnek érzéki szeretőt, mint a nedves, csurgó csókok, amelyek olyan érzést váltanak ki a nőkből, mintha valami kutya nyalogatná őket. Az odaadó csók több erotikus és lelki érzelmet vált ki belőlünk, nőkből, mint egy nem igazán odafigyelést mutató szexuális aktus.

Hogy mégis mi alapján döntik el a nők, jó-e a férfi az ágyban, vagy sem? Nem elég a méret, a technika és a kitartás, bár a pasik ebben a hitben élnek. Tisztelet a kivételnek! Hiába rendelkezik valaki a fedező csődör méretével, ha nem figyel a nőre, hiába a technika, ha a méret nem üti meg a kívánt szintet. De a legfontosabb, hogy a nők olyan férfira vágynak, aki nem rendezi meg magát az ágyban. Adják olyannak magukat, mint a belső valójuk. Nagyon hamar kiderül a nő számára, ha a férfi egy filmbe képzeli magát. Személyiségükkel összhangban élvezzék a gyönyört. Ez az, amit a nők maximálisan díjaznak.

És még? A teljes cikket a Mindörökké nő blogon találod!

Jó az ágyban - mit jelent ez?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top