Család

Milyen a tökéletes lánykérés?

A lánykérés lehet romantikus, újszerű, tematikus. Történhet kettesben, barátokkal, de persze a család összehívásával is. Szervezheted az eljegyzést a karácsonyfa alá, de akár a nyári búvárkodás legmélyebb pillanatához is. A lényeg, hogy legyen olyan élmény, amire egyszerűen nem lehet nem emlékezni.

A csónak nagyot billent. Kezével hirtelen kapott Péter felé, akinek tekintetében valami villant. Egyáltalán nem úgy tűnt, mintha megijedt volna attól, hogy a városligeti csónakázó tó mindjárt elnyeli a romantikus délutánt egy rossz mozdulat miatt. “Megijedtél?” – kérdezte Péter. “Persze, majdnem beborultunk” – vágta rá Kriszti, felhúzva az orrát. Keze pedig ösztönösen szorította Peti kezét, akinek az evező helyett valami egész más volt a markában…

Milyen a tökéletes lánykérés?

Mikor történik a legtöbb lánykérés?

Azt mondják, hogy férfiak nem romantikus alkatok – nos, ez hazugság. A legtöbb lánykérés ugyanis sorrendben:

  1. karácsonykor
  2. Újévkor
  3. Valentin-napon
  4. nyaralás végén (közben)
  5. születésnapon
  6. megismerkedés évfordulóján történik.

Persze nem kell, hogy hagyományos legyen, szerezz néhány remek ötletet a világ különböző pontjairól a Ceremóniamester blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top