Család

Berki Krisztián minden nőt megkapott

Nincs Magyarországon olyan nő, akit kinézett magának, és ne kapott volna meg Berki – írja a Bors.

Berki Krisztián megkapta a nőt, akit akart, sőt nem is egyet, az összeset. Állítása szerint minden nőt megszerzett Magyarországon idáig, akit csak akart. Miután gyermeke anyjával, Hódi Pamelával is megromlott viszonyuk, jelenleg nem keresgél Magyarországon, külföldön próbálná ki magát az Édes Élet sztárja, hátha ott is hasonlóan jó eredményeket ér majd el.

“Akiket akartam Magyarországon, azok már megvoltak. Jelen pillanatban az országhatáron belül nem keresgélek, viszont múlt héten voltam Párizsban jártam, most hétvégén Münchenbe megyek, nem tudom, hogy a francia életérzést össze lehet-e hasonlítani a némettel, meglátjuk. Röpke kalandokra nem szeretném elfecsérelni a testem, hosszú távú párkapcsolatra pedig nem állok készen, mert ezeket a géneket hordozva úgyis arra kerülne sor, hogy újabb gyereket akarnak tőlem. Nekem Natasa Zselyke áll az első helyen, így egyelőre nem tervezek több utódot” – nyilatkozta a Borsnak Berki.

Berki Krisztián minden nőt megkapott

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top