Család

Tabupasi, kezeket el!

Azt gondolnánk, ha egy lány szingli, szabadon válogathat a körülötte szaladgáló hímnemű egyedek közt, s ha működik a kémia, kialakul valamiféle vonzalom, szabad a csók! Vagy ami épp jólesik. Ez azonban nem teljesen így van.

Megvannak azok az íratlan szabályok, amelyeket ha nem is kötelező, de nagyon ajánlott betartani, ha nem akar az ember lánya így vagy úgy pórul járni.
Léteznek ugyanis TABUPASIK, akiket a békesség megtartása érdekében jobb messziről elkerülni még akkor is, ha fincsi falatok, akikre fájna a fogunk!
Kikre gondolok? Több lánnyal elbeszélgetve, szinte egyöntetű vélemények alapján tabupasinak számít:

A főnökünk

Házinyúlra nem lövünk, ez nem véletlenül alakult így! Még ha minden rendben van, akkor is kényes terület, hát még ha valami nem jön össze, vagy ha vége a románcnak! Erről bővebben itt olvashatsz!

Többgyermekes, stabil családi háttérrel rendelkező férfi

A legtöbb nő tisztában van vele, hogy ez a kategória nem mozdítható el a családi fészekből, legfeljebb nagyon futó szexre. Lelkiismeretünk mellett meg kell küzdenünk azzal a tudattal is, hogy sosem lesz a mienk, mármint ha ezt akartuk. Mivel eleve vesztes helyzet, nem érdemes belemenni!

A teljes listát Kiss Emese blogján találod!

Tabupasi, kezeket el!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top