Család

Meg sem született babáját nevezte szépségversenyre

A kismama az ultrahangfelvétel alapján döntött a nevezés mellett.

Egy hathetes brit kislány, Luna Collins a szigetország legfiatalabb szépségversenyzője. Édesanyja, Amanda már azelőtt benevezte egy szépségversenyre, mielőtt megszületett volna. A várandóssága 20. hetében készült ultrahangfelvételen ugyanis a nő már felfedezni vélte a kislány lenyűgöző szépségét.

Ultrahang felvétel alapján nevezte a babáját szépségversenyre

Persze, nyilván minden anyukának a saját gyereke a legszebb, és ez az érzés elhatalmasodhat rajta már a baba megszületése előtt is. Ám a nevezésre bizony a verseny szervezői sem mondtak nemet, sőt a zsűri kimondottan odavolt az ötletért. A bébi végül a második helyen végzett.

Ultrahang felvétel alapján nevezte a babáját szépségversenyre

Az anyuka szerint Luna imádja a rá irányuló figyelmet a szépségversenyen. A picinek már van modellügynöke és felkéréseket is kapott modellmunkákra. A szakember máris nagy jövőt jósol a kislánynak a modellvilágban. Ahhoz azonban, hogy kicsinosítva tipeghessen a kifutón, előbb még meg kell tanulnia járni.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top