Család

Pótnagymamát keres kisfiainak az özvegy férfi

Rendhagyó kéréssel fordult a Fókusz stábjához egy nagyrédei férfi: azt szeretné, segítsenek pótnagymamát találni a gyerekeinek.

István a múlt héten maradt egyedül két kisfiával, a 7 hónapos Bendével és a 2 év 8 hónapos Benivel. Gabi, az édesanya hosszú betegség után, a múlt héten hunyt el. István feleség és nagyszülők nélkül most egyedül kénytelen nevelni két gyermekét.

Pótnagymama kerestetik

István és Gabi négy és fél éve kötöttek házasságot. A férfi a tenyerén hordozta Gabriellát és a gyerekeket. A 24 éves feleség rákos betegségét négy hónapja, októberben diagnosztizálták. Ekkor jöttek rá az orvosok, hogy a zsírmirigy, amit nyáron a szülés után talált a lábában, rosszindulatú daganat, liposzarkóma. Istvánnal később közölték, hogy az asszonynál áttétes tüdőrák alakult ki.

A nagyrédei férfi a múlt héten egyedül maradt fiaival. István fuvarozó, van munkája, pénze is. Mivel az összes nagyszülő meghalt, egy olyan pótnagymamát keres, aki oda tudna költözni hozzájuk, és a család része lehetne.

 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top