Család

Gyerekjáték a nyaralás!

Vegyél részt a Mattel Hungary Kft. által meghirdetett Nyaralás? Gyerekjáték! című nyereményjátékban és legyen tied a családi álomnyaralás!
Gyerekjáték! Nyaralás?

A 2015. június 1. és június 30. között tartó promóció során lehetőséged van megnyerni a fődíjat, a családi álomnyaralást. Ehhez mindössze annyit kell tenned, hogy a promóció időszaka alatt a felsorolt márkák Mattel-logóval ellátott termékei közül vásárolsz, majd a vásárlás adatait feltöltöd a promóciós weboldalra.

A játékban számos népszerű Mattel márka vesz részt, ilyen például a hosszú múltra visszatekintő Barbie baba is, mely tökéletes ajándék kislányod számára.

A fiúkról sem szabad megfeledkezni, nekik a Hot Wheels és BoomCo játékok nyújthatnak szórakoztató pillanatokat.

Az igazán kicsiknek pedig Thomas, a Gőzmozdony lesz a legjobb barátjuk.

Az együtt töltött családi pillanatokhoz pedig az UNO szolgáltatja az alaphangulatot.

A nyár az év egyik legfontosabb időszaka, amikor az emberek néhány hétre megszabadulnak a dolgos hétköznapoktól és feltöltődnek. De mi kell ahhoz, hogy igazán jól sikerüljön a pihenés?

Ha te is szívesen elutaznál családoddal egy olyan helyre, ahol eddig még soha nem jártatok, ha fontos, hogy gyerekeid is jól érezzék magukat, és mindeközben te is kicsit ellazulhass, vagy csak szeretnéd kipihenni a mindennapok monotonitását és fáradalmait egy általatok választott csodás környezetben.

Ne halogasd tovább, ez többé már nem álom! Látogass el a promóciós weboldalra, és játsszatok az álomnyaralásért!

Minden család más és más, eltérőek a vágyak és igények, ezért a nyaralás részletei nincsenek korlátozva. Az úti cél kiválasztásától az utasok számán keresztül a szolgáltatások kiválasztásáig minden a nyertesre és családjára van bízva, hogy megtervezhessék a saját álomnyaralásukat a nyeremény értékének keretein belül.

További információkért kattints a weboldalra; www.gyerekjatekanyaralas.hu!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top