Család

Megőrülsz: ilyen esküvői show-t koszorúslányok még nem nyomtak!

Emlékszel még, amikor a szalonspicces Laci bácsi tósztot mondott az unokahúgod esküvőjén? Na, még az sem volt annyira vicces, mint a Hallerman lányok produkciója Kaliforniában!

Ha belegondolok, hogy az én tesóimnak az esküvőmön csupán a Spongyabob főcímdalára futotta… Kelsey és Maddie Hallerman viszont tényleg beleadott apait-anyait! Amerikában nagy hagyománya van az esküvői beszédeknek, a két belevaló csaj is megörvendeztette ezzel a nővérét. A násznép már éppen kezdett álmosodni, amikor a bevállalós hugicák magukhoz ragadták a mikrofont és belecsaptak a lecsóba. Ami ezután következett, arra a menyasszony álmában sem gondolt.

A két kaliforniai hölgy kissé hamiskásan énekelte el népszerű amerikai előadók még népszerűbb dalait. A szöveget pedig az ifjú pár életére írták át.  A Jackson 5 I want you back című klasszikusának dallamával idézik fel az ara gyerekkorát, majd a Backstreet Boys Everybody című slágerét elferdítve osztják meg a násznéppel, hogyan is talált egymásra az ifjú pár.

Szerintem az a nyelvi lelemény viszi a pálmát, amikor Michael Jackson örökzöldjét, a Black or White-ot éneklik Man and Wife-nak. A muzikális csúcspont pedig akkor következik be, amikor a csajok átváltanak gospel stílusra (Oh happy day!), itt végre a vendégsereg néhány aranytorkú tagja is bekapcsolódik.

Nekem, mint a történetben érzelmileg nem érintett egyénnek inkább kínszenvedés, mintsem öröm volt végighallgatni ezt a bő ötperces esküvői ámokfutást. A menyasszony viszont könnyekig hatódott, s bánta már, hogy nem vízhatlan szemfestéket használt a sminkes.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top