Család

Újra lecsapott az amerikai “Repülős Gizi”

Repülős Gizi tengerentúli kolléganője, Doris Payne is időről időre bebizonyítja, hogy a tolvajlásból nem lehet kiöregedni.

A 84 éves Doris Payne ismert nemzetközi ékszertolvaj, aki hat évtizedes “karrierje” során több mint kétmillió dollár értékben tulajdonított el ékszereket a világ legkülönbözőbb pontjain. Néhány nappal ezelőtt az amerikai Charlotte városában csapott le: egy 33 000 dollár értékű eljegyzési gyűrűt lopott el egy bevásárlóközpont ékszerboltjából.

Újra lecsapott az amerikai

A rendőrség még nem akadt az idős tolvaj nyomára, azonban e-mailben figyelmeztették a  város összes ékszerboltját, hogy fokozottan vigyázzanak az árukészletre.

Az asszonyt legutóbb tavaly szeptemberben, Kaliforniában tartóztatták le egy gyémántgyűrű ellopásának gyanújával. Októberben aztán szabadlábra helyezték. 

Doris Payne-ről 2013-ban dokumentumfilm készült, illetve néhány éve az a pletyka járja, hogy mozifilmet is forgatnak majd az életéről. A főszerepre Halle Berry a legesélyesebb.

Forrás: People.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top