Család

Úgy tettem, mintha a férjem egyik online szeretője lennék

Egy nő, aki egy testileg-lelkileg bántalmazó kapcsolatban élt, hosszú évekig úgy, hogy sokáig észre sem vette, hogy a férje több párkapcsolatot is fenntart mellette. Az ő története és módszere, hogy hogyan szabadult meg a saját poklából és bántalmazójától.

Azért tettem ezt, hogy kitörjek a bántalmazás ördögi köréből. Szerencsém volt. Azon az éjszakán kezdtem, amikor letartóztatták. Ahogy a mi kapcsolatunk véget ért, az már szinte elcsépelt. A férjem fájdalomcsillapítókon élt, függő lett, talált egy orvost, aki folyamatosan ellátta gyógyszerrel. Emiatt elvesztette az állását, és azzal töltötte a napjait, hogy online társkeresőkön lógott, ahol – mint kiderült – legalább tíz nőt összeszedett magának.

A verbális és érzelmi bántalmazás már a kapcsolatunk korai szakaszában elkezdődött, de igazán ekkor hágott a tetőfokára. Kutakodtam a számítógépén, és rájöttem, hogy túlköltekezik folyton, miközben nem fizeti be a számlákat. A pénz útját követve ébredtem rá, hogy több párkapcsolata is van mellettem. Megtudtam, hogy rengeteget költ a nőire, akikkel egy social media appon keresztül ismerkedett meg. Itt csak a képeket kell lájkolni és máris összejöhetsz azokkal, akikkel kölcsönösen tetszettetek egymásnak.

Azon a napon, amikor letartóztatták, rájött, hogy kutattam a gépén, és mindent tudok róla és a barátnőiről. Úgy reagált erre, hogy megvert, aminek egy haverja is szemtanúja volt. Végül ő hívta ki a rendőrséget, amikor nem tudta leszedni rólam a férjemet. Akkor éjjel, amikor bevitték, életre hívtam Justine-t. Csak az online térben létezett, de igen csábító volt. Öt nappal később, mikor a férjemet kiengedték a börtönből, már rá is talált Justine-ra azon a bizonyos social media felületen. Naponta órákat beszélgettek, mindent elmesélt neki. A saját szemszögéből persze.

A folytatásért kattints az Anyám borogass caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top