Család

Mutasd meg a gyermekedben lakozó erőt!

A szeretet és a kitartás a témája annak a fotópályázatnak, melyet a Gézengúz Alapítvány hirdetett meg. Ha megmutatnád, hogy a te gyermeked is egy törékeny csoda, akkor itt az idő!

A gyerek törékeny erő, amely megváltoztatja a világot. Küzd, akar, saját erejével, és az őt támogató családdal, segítőkkel együtt győzi le az akadályokat. A 25. évfordulóját ünneplő Gézengúz Alapítvány szeretné felhívni a figyelmet arra, mennyi erő rejlik a legkisebbekben, és milyen hatalmas eredményeket érhetnek el, ezért Törékeny Erő címmel fotópályázatot hirdettek, együttműködve a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesülettel.

A pályázat  célja, hogy segítsen megszüntetni az előítéleteket, kételyeket, oldja a határokat az egészséges és a sajátosan fejlődő gyermekek, valamint családjaik, tágabb környezetük között.

A pályázatra várt fotók témája

  • Olyan fotók, melyek 0-8 év közötti életkorú gyermekeket ábrázolnak, akik bizonyítják, mennyi mindenre elég “néhány csepp törékeny erő”. 
  • Olyan fotók, melyek az erőt mint többértelmű kifejezést mutatják be, konkrét vagy elvont értelemben. Ebbe a kategóriába várunk természetet ábrázoló vagy attól ihletett műveket is.
Mutasd meg a gyermekedben lakozó erőt!

Bárki nevezhet, gyerekek, amatőrök és hivatásos fotósok egyaránt, külön kategóriában. A nevezési határidő október 20. A támogatók eddig összesen 450 000 Ft értékű tárgynyereményt ajánlottak fel a legszebb képek beküldőinek, a fotók zsűrizését pedig olyan hírességek vállalták, mint Keleti Éva fotográfus, Szigeti Tamás fotóriporter, Bartos Erika gyermekkönyvíró és Kelemen Viktória, Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere.

További információ, jelentkezés ITT.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top