Család

Ajándékdoboz: Zuglóban nyílt meg a második Közösségi Adomány Pont

Ajándékdoboz, azaz Közösségi Adomány Pont nyílt Zuglóban. A kezdeményezés nagyon népszerű, több önkormányzat is érdeklődik iránta.

Az ajándékdoboz lényege, hogy bevihetjük a megunt, de még jól használható holminkat, hogy akinek szüksége van rá, elvihesse. A Zuglóban nemrég átadott  Közösségi Adomány Ponton többek között cipők, ruhák, tálca, tányér, játékok és könyvek is megtalálhatók, mondta el az intézmény vezetője, Pataki Éva a zuglo.hu-nak. Hozzátette: reméli, hogy az Ajándékdoboz közösségi ügy lesz, és nem csak azok figyelnek majd rá, akik hoznak, vagy visznek valamit.

Fotó: zuglo.hu
Sok családnak lenne szüksége gyerekcipőkre, játékokra, mesekönyvekre, szezonális ruhaneműkre…
Fotó:Balogh Róbert – zuglo.hu

Az első Ajándékdobozt június elején adták át a Déli pályaudvar közelében, ezt látva több szervezet és önkormányzat is érdeklődni kezdett a projekt iránt. Zugló pedig nagyon gyors volt, így tudta máris megnyitni az adománypontját a Zuglói Családsegítő és Gyermekjóléti Központ gondozásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top