Család

Közös gyereket akar három férfi

Shayne, Adam és Sebastian ugyan férfiak, és hárman vannak, ám úgy élnek együtt, és olyan dolgokra vágynak, mint egy pár: boldog családra és gyerekekre.

A kanadai Shayne Curran, Adam Grant és Sebatian Tran 2012 óta élnek együtt. Adam és Shayne már házasok voltak, amikor megismerkedtek Sebastiannal. Tavaly azonban úgy határoztak, hogy elválnak azért, hogy Sebastian semmilyen szempontból se érezze kirekesztettnek magát hármójuk kapcsolatából, majd közös fogadalmat tettek, immár mindhárman, egyenrangú felekként.

Közösen akar családot alapítani három férfi

A hármas tagjai egyaránt ápolóként dolgoznak, munka után pedig a közös otthonukba térnek haza, egy ágyban alszanak ,és együtt viselik gondját két kutyájuknak. A legnagyobb vágyuk pedig az, hogy közös gyermekük szülessen, aki a lehető legközelebb áll hozzájuk genetikailag.

Shayne-nek két lánytestvére van, akik szinte versengenek azért, hogy kihordhassák a hármas gyermekét, de szívesen adományoznának petesejtet is. Sebastiannak szintén van egy lánytestvére, aki örömmel adna petesejtet a mesterséges megtermékenyítéshez. A hármas ugyanakkor az örökbefogadás gondolatától sem zárkózik el.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top