Család

Társkeresőkön megismert nőktől csalt ki milliókat

A rendőrség keresi Ricza Lászlót, aki az egyik internetes társkeresőn megismert nőknek szerelmet ígért, majd milliós összegeket csalt ki tőlük.

Az 56 éves Ricza László 2014 novembere és 2015 novembere közötti időszakban egy internetes társkereső oldalon megismert nőkkel kapcsolatot létesített, és különböző indokokra hivatkozva készpénzt kért tőlük kölcsön, ám azt nem adta meg. Arra is rávette őket, hogy a saját nevükre értékes mobiltelefont, illetve laptopot vásároljanak, melyeket aztán a sajátjaként használt.

A rendőrség eddig két sértettről tud, akiknek 3-3 millió forintos kárt okozott a férfi.

Társkeresőkön megismert nőktől csalt ki milliókat egy budapesti férfi

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, illetve akinek a sérelmére hasonló módszerrel kárt okoztak vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a  06 (1) 263-7200 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöldszámon (hétfő-csütörtök: 8-16, péntek: 8-13), a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a 10rk@budapest.police.hu e-mail címre. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top