Család

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell, ha macskás nővel randiznak

Nem kell ahhoz tíz macska, hogy bolond macskás nőnek nevezzenek a többiek, elég hozzá egy is, hogy megszállottként ragaszkodj a házi kedvencedhez. Ha pedig férfi jön a képbe, jó, ha előre tudja, mire számíthat egy macskás nőtől.

A minap olvastam egy cikket, amiben egy új kutatás szerint az emberek 14 százaléka választaná a párja helyett a macskáját vagy a kutyáját. Nem csodálom az eredményt, sok esetben valóban sokkal hűségesebb és kedvesebb egy háziállat, mint egy házastárs. Részemről mindig azok közé tartoztam, akik nem voltak hajlandóak megválni a macskájuktól egy pasi kedvéért, pedig volt rá példa, hogy bimbózó kapcsolatunk harmadik randevúján ezen vérzett el egy nem annyira nagy szerelem. Mert egyszer csak közölte, hogy a macskám őt zavarja, és tegyem ki a szűrét, segít eltüntetni valami erdő szélén.

Néztem rá nagy szemekkel, hogy az a macska velem van 5 éve, őt meg ismerem egy hónapja, ugye nem gondolta komolyan, hogy a kedvéért bárhová is elpaterolom a macskámat. Az pedig külön adalék volt, ami jól megmutatta nekem, milyen emberrel van dolgom, hogy az én kicsit őrült házi kedvencemet kirakta volna csak így, valami random árokba. A vége az lett, hogy a kapcsolat véget ért, mielőtt még elkezdődött volna.

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell, ha macskás nővel randiznak

Sokan élnek még rajtam kívül úgy, hogy a macskájuk igenis fontos szerepet játszik az életükben. Macskás nőnek lenni nem olyan, mint ha mondjuk van egy kanárid vagy egy hörcsögöd. Ez egy olyan életmód, ami tele van meglepetésekkel, kiszámíthatatlan hangulatingadozásokkal (a macska részéről is), cukisággal és szívet melengető dorombolásokkal.

Kedves férfi, aki macskás nővel készülsz randizni, szívleld meg a következő pontokat:

1. Szeretjük a macskákat. Jó, talán ezt már tudtad. De néha ez a szeretet átcsap megszállottságba, főleg a saját cicánk felé. Ne lepődj meg, ha megfertőzünk a macskák szeretetével.

2. Legalább 10 macskás cuccunk van. Onnan kezdve, hogy cica néz le a pólónkról, vagy tűnik fel a zokninkon, egészen odáig, hogy a tollainkat is macskás tartóba rakjuk. Szerintünk cukik a cicás tárgyak. Főleg, ha Pusheen van rajtuk.

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell, ha macskás nővel randiznak

3. Macskaszőr van szó szerint minden egyes ruhadarabunkon. Olykor annyira elszőrösödik a ruhatárunk és lakásunk, hogy ha mindet összeszednénk, egy új macska kijönne belőle. Számíts rá, hogy a macskaszőr szeret átvándorolni a te pulcsidra is. De a lakásunk minden szegletében találsz egy szőrmentesítő eszközt, úgyhogy nincs ok pánikra.

4. A szőrallergia nem állhat közénk és a macskánk közé. Nincs olyan, hogy ha kiderül, hogy allergiásak vagyunk a macskaszőrre, akkor amiatt elzavarnánk a macskát a háztól. Inkább pirulákat szedünk és Darth Vaderként hörgünk, de szó sem lehet róla, hogy ne simogassuk a cicánkat.

5. Sok kép van a telefonunkban a macskánkról. Sőt tulajdonképpen a legtöbb fotónk a macskánkról készült. Ne vedd magadra, ha nem marad elég hely a telefonon, hogy téged is lefotózzunk.

6. Megőrülünk az internet sztármacskáiért. Mindegyiket szeretjük. És tele is szórjuk a Facebook-oldalunkat a róluk készült vicces képekkel.

7. Arra használjuk az internetet, hogy macskákat nézzünk. A böngészőnk előzményeiben ott szerepelnek a “cuki macskás videók”, “macskák viccesek” és a “hogyan lehetnék macska?” keresések.

10 dolog, amit a férfiaknak tudniuk kell, ha macskás nővel randiznak

8. Nem undorodunk a cicánk testi funkcióitól. Nyalakodás, hányás, az alom mellé kakilás stb. Teljesen természetesnek vesszük, hogy utána takarítsunk. Ha majd összeszedtél te is 10 évnyi szőrt a lakásodból, akkor megérted, miért.

9. Igazából megtisztelve érezzük magunkat, ha a macskánk ajándékot hoz nekünk. Ajándék alatt értsd: pici, halott állatok. Persze, hogy megtisztelő, hiszen ezzel mutatja ki, hogy szeret minket. És nem, nem vesszük rossz néven, hogy néha minket is ki akar nyírni.

10. Ha nem szereted a macskákat, akkor nincs sok esélyed. Ez a szomorú igazság. Ha igazi, vérbeli macskás nővel kezdesz, akkor nincs mese, tisztelned kell a cicáját is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top