Család

A felnőtt Kevinnek még mindig rémálmai vannak a Reszkessetek, betörők!-től

A 35 éves Macaulay Culkin egy új sorozatban tér vissza a Reszkessetek, betörők! Kevinjeként, amiben kiderül, hogy a kisfiú vicces kalandjai valójában egész életére rányomták a bélyegüket.

Mindenekelőtt tisztázzuk, miről van szó: a cuki kisfiút, Kevint a Reszkessetek, betörők!-ből, Macaulay Culkin játszotta, aki a filmek után, mondjuk ki, jól eltűnt a süllyesztőben. Sokáig szóltak a pletykák alkoholista és drogos életmódjáról, és a filmvászonra se sűrűn tért vissza.

A színész most ismét magára öltötte Kevin McCallister karakterét, csak épp már felnőttként. Egy új websorozatban taxisofőrt alakít, aki annyira kivan, hogy az utasnak kell vezetnie, miközben ő az anyósülésen sanyarú gyerekkoráról panaszkodik.

“Az egész család elutazik, és képesek otthon felejteni a kib**ott 8 éves fiukat.”

A felnőtt Kevinnek még mindig rémálmai vannak a Reszkessetek betörőktől

“Nekem kellett egyedül megvédenem a házat két pszichopata betörőtől!”

A felnőtt Kevinnek még mindig rémálmai vannak a Reszkessetek betörőktől

“Még mindig rémálmaim vannak, hogy az a kopasz ürge üldöz!”

A felnőtt Kevinnek még mindig rémálmai vannak a Reszkessetek betörőktől

Ugyanis a karácsony közeledte kiborította, és előjöttek a régi emlékek: Kevin egyáltalán nem tudta feldolgozni, hogy 8 éves korában otthon hagyták karácsonykor, és a mai napig rémálmai vannak a kopasz betörőtől.

A jelenet azért is bizarr, mert Macaulay-nak könnyen elhisszük, hogy a Reszkessetek, betörők! sikere tönkretette az életét, hiszen ünnepelt gyereksztárból csak egyre lejjebb és lejjebb csúszott a lejtőn.

Az ötperces jelenetet itt tudod megnézni:

Forrás: Buzz Feed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top