Család

Megható találkozás: zokogva ölelhette újra egyéves kisfiát az apa

10 hónap után történt meg a nagy találkozás. Képtelenség könnyek nélkül végignézni a videót.

A történet azzal kezdődött, hogy Scarlyn vakációzni ment a Dominikai Köztársaságba. Ott ismerkedett meg Jeannal, akivel viharos gyorsasággal egymásba szerettek. Scarlyn hat hónap múlva teherbe esett, de kisfiuk, Liam alig múlt két hónapos, amikor véget ért szülei kapcsolata, s a nő a gyerekkel visszatért az Egyesült Államokba.

Az egyéves kis Liam pólyás kora óta nem találkozott személyesen az apukájával, csak Skype-beszélgetésekből ismeri őt. Ők az egyik szerencsések abból a négy kiválasztottból, akik most a Delta jóvoltából újra találkozhattak. Scarlyn és Liam titokban repült Santo Domingóba, hogy apa és fia újra találkozhasson. Jean zokogásban tört ki, amikor meglátta őket.

A Delta még szeptemberben indította el a My Next Trip Back (a következő visszatérésem) című akcióját. Amerikai utasok történeteit várták, akiket különleges kapcsolat fűz valamely latin-amerikai országhoz. A terv az volt, hogy három történetet választanak majd ki, és valóra váltják a szereplők álmát. Csakhogy annyi szívbemarkoló sztori érkezett, hogy végül nem hármat, hanem négyet választottak ki.

Múlt héten mi is írtunk Patriciáról, aki hét éve nem találkozott személyesen az édesanyjával, ezért most egymás után hétszer megünnepelték az asszony születésnapját.

A másik két történetet a Delta YouTube-csatornáján nézhetitek meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top