Család

Vállalhatatlan gyerekfotók – miért kellett?

Nyugtass meg, ugye te is megnézted az Oment már a 80-as években, hangalámondásos videón? És jó lenne, ha azt is bevallanád, hogy mély nyomokat hagyott benned.

Még ma is eszedbe jut néha, milyen para volt utána benned? A klasszikus, 1976-os remekműben Damien figurája elég jól el lett kapva, konkrétan összecsináltam magam a tekintetétől. Az akkor 6 éves Harvey Stephens (Damien), már 4 évesen elkezdte a forgatásokat, szőke haját barnára festették. Soha ki nem törlődő nyomokat hagyott számos nézője emlékezetében, ahogyan triciklijén teker, és hol ezt, hol azt gyilkol meg az akaratával és a brutális nézésével. Csak hogy megnyugodj, megmutatom, valójában ő nem a sátán gyermeke volt.

Róla ugrott be, hogy hányszor vágott nyakon apám gyerekkoromban, mert azt mondta, gyilkolok a tekintetemmel. Vagyunk néhányan, akik valóban keményen, már-már ijesztően nézünk, ha igazán elborul az agyunk. Ilyenkor istennek hála, hogy nem vagyunk képesek telekinézissel dobálni a tárgyakat magunk körül. A következő gyerekek szintén nem cuki-mukik, hanem a “szűzmáriaszentantalésmindenszentek” hagyja el a szánkat a látványuktól, vagy legalább is valami ilyesmi…

Vállalhatatlan gyerekfotók - miért kellett?

Istenemre, tényleg van benne valami chuckys!

 

Vállalhatatlan gyerekfotók - miért kellett?

Carrie White telekinetikus erejének pokla – csak azoknak szánja, akik ártani akarnak neki

 

A többi képért kattints az Illúzió caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top