Család

Banki hivatalos levélben közölte 6 éves fiával az apa, hogy nem kaphatja meg a kért zsebpénzt

Szokatlan, de hatékony módon tanítja 6 éves fiának apja a pénzügyeket. Hivatalos banki levélben tájékoztatta a gyereket, hogy elutasította zsebpénzkérelmét. Hát nem édes?

A Bank of DAD, vagyis Apa bankja fejléccel írt hivatalos levelet 6 éves kisfiának az apa, amelyben közölte vele, sajnos el kell utasítania a 20 dolláros kérelmét.

Történt ugyanis, hogy a kisfiú kinézett magának egy játékot, amit nagyon szeretett volna megvásárolni, ezért apjától kért rá zsebpénzt. A rendkívül kreatív édesapa nem szóban, hanem hivatalos levélben küldte meg válaszát gyermekének. Elutasító levelét megosztotta az interneten is, amit egyetlen hét alatt több mint 3 millióan láttak és kommenteltek.

A nyílt levélben a férfi kitért arra, hogy karácsony óta a fiú már több mint 80 dollárt (kb. 23 ezer forint) költött mindenféle szórakozásra, éppen ezért sem állja meg helyét a mostani 20 dolláros kérelme. Hozzátette, ha a fiú kifogással szeretne élni a határozat ellen, akkor a megadott telefonszámot (anyu mobilja) hívhatja.

Imádni való ötlet, igaz? Kétségkívül a pénzügyek és a zsebpénz kezelésének és megtanításának remek módszere.

Banki hivatalos levélben közölte 6 éves fiával az apa, hogy nem kaphatja meg a kért zsebpénzt

Olvass még zsebpénz témájú cikket az NLCafén:

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top