Család

Végezd el a csakratesztet, ismerd meg magad!

Amennyiben az egyszerű önismereti tesztek vonzanak, kattints ide 2015 legnépszerűbb tesztjéhez! Íme az ősi tudáson alapuló csakrateszt, amely nem más, mint térkép önmagadhoz. Váljék hasznodra ez a felfedezőút!

Az utóbbi hónapokban gyakorta olvasom Fenyő Iván közösségi oldalát. Ismeritek őt: fenegyerek és szépfiú egy személyben, a színész, akibe az újabb magyar közönségfilmek rajongói titokban mind szerelmesek voltunk. És még akkor is Fenyő Ivánon csüngött a tekintetünk, amikor mellette a főszerepet olyan macsó szívtipró játszotta, mint Csányi Sándor.

Fenyő Iván leszámolt a fenegyerek énjével, lenyugodott, megtalálta a lelki békéjét, ráadásul egy mendemonda szerint jógaoktatója nyitotta fel a szemét, hogy nem kell egyszerre mindkét végén égetnie a gyertyát. Kicsit prózaibb persze azt gondolni, pár éve történt autóbalesete óta változott meg. De mi a helyzet a csakrákkal?

 

Végezd el a csakra tesztet, ismerd meg magad!

De mindegy is az indok, így is, úgy is szeretjük. A napokban egy önismereti tesztet osztott meg Iván a követőivel. Ez most nem olyan félperces teszt, mint amit ennek a blognak a felületén annyira szerettek, sokkal mélyebb, sokkal több időt igényel, és az sem árt, ha van a kezed ügyében egy toll és egy papír. Amennyiben az egyszerű önismereti tesztek vonzanak, kattints ide 2015 legnépszerűbb tesztjéhez! Íme az ősi tudáson alapuló csakrateszt, amely nem más, mint térkép önmagadhoz. Váljék hasznodra ez a felfedezőút!

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top