Család

Ez a nő kapta el a világ legtöbb menyasszonyi csokrát

Az amerikai Jamie Jackson azzal szeretne bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, hogy ő kapta el a világon a legtöbb menyasszonyi csokrot.

Jamie 1996 óta közel 100 esküvőn vendégeskedett, és 46 alkalommal ő volt az, aki elkapta a menyasszony csokrát. A babona nem vált be, ugyanis nemcsak hogy legközelebb nem ő ment férjhez, de a mai napig is hajadon. A csokrokat azonban megtartotta, és fotókkal, videókkal is tudja bizonyítani, hogy azokat valóban ő kapta el. Ezzel a dokumentációval jelentkezett a Guinness bizottságánál.

Ez a nő kapta el a világ legtöbb menyasszonyi csokrát

A kategória jelenlegi hivatalos csúcstartója egy Stephanie Monyak nevű nő, aki azonban csak 11 menyasszonyi csokrot kapott el. Jamie teljesítménye ezt jócskán felülmúlja, így ha hitelesítik a kérelmét, megérdemelten lesz ő az új rekorder.

“Ez olyasmi, amit el kell tervezned, és stratégiát kell kialakítanod, hogyan helyezkedsz” – árulta el Jamie a csokrok elkapásának titkát.

Forrás: nytimes.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top