Család

Gyilkos rendőrnő: megszólalt az élettárs

A gyilkos rendőrnő édesanyja találta meg a holttesteket. Megszólalt a megtört élettárs, aki egyes információk szerint körzeti megbízottként dolgozik, míg más értesülések szerint vállalkozóként.

Szörnyű családi tragédia történt kedden délután fél háromkor a XVIII. kerületben, a Bartók Béla utcában. A szolgálaton kívüli rendőrnő előbb a 10 éves kisfiával, majd magával is végzett. Az áldozatokra a rendőrnő édesanyja talált rá, két órával a gyilkosság után. Az asszony sokkos állapotban kopogott be a szomszédokhoz, hogy kissé rendbe hozza magát.

Rendőrök és mentők a főváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában, ahol egy rendőrnő megölte gyermekét, majd fejbe lőtte magát 2016. február 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Rendőrök és mentők a főváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában, ahol egy rendőrnő megölte gyermekét, majd fejbe lőtte magát – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

“Szép család voltak, egy harminc év körüli rendőr házaspár. Tavaly tavasszal költöztek ide, a férfi folyamatosan renoválta, újítgatta a házat. A utcabeliekkel nem nagyon tartották a kapcsolatot” – mondták a környékbeliek a Borsnak.

Rossz anyagi körülmények

Megromlott a kapcsolatunk az élettársammal” – nyilatkozta a Borsnak a megtört élettárs, aki körzeti megbízottként dolgozik. A Blikk azonban úgy tudja, a rendőrnő- aki a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi rendőrkapitányságának állományába tartozott – egykori párja egy gazdag vállalkozó volt, aki egyik napról a másikra hagyta el kedvesét. Nem vitt magával mindent, a szép nagy ház ott maradt a nőre és a kisfiára. A Blikk értesülései szerint az utóbbi időben a nő és gyermeke már kimondottan rossz anyagi körülmények között éltek, és talán ez is közrejátszhatott a tragédiában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top