Család

Vigasztalófiút rendelhetnek a szomorú japán lányok

Jól esne egy férfi vállán kisírni magad, de épp egyedül vagy? Akkor tetszeni fog az új japán szolgáltatás, amivel vigasztalófiú rendelhető a szomorú percek átvészelésére.
Japánban vigasztalófiút rendelhetnek a szomorú lányok

A bánattal nem könnyű egyedül megbirkózni. Sőt, kivel ne fordult volna elő, hogy egyedül sírás közben, saját magányára eszmélve csak még tovább nőtt volna a szomorúsága? A “senkim nincs, aki megvigasztaljon” típusú gondolatoknak a tokiói lányok, úgy tűnik, búcsút inthetnek: a nehéz perceken kifejezetten erre a célra alkalmazott vigasztalófiúk segíthetik át őket!

Japánban vigasztalófiút rendelhetnek a szomorú lányok

Az Ikemeso Danshi nevű tokiói cégtől ugyanis olyan fiúkat rendelhetnek, akik házhoz mennek, és osztoznak a bánatukban. A cég neve egy rövidítés, “vonzó külsejű síró férfit” jelent, tehát pontosan leírja, miről is van szó. Egészen konkrétan: igény szerint együtt megnéznek velük egy melankolikus filmet, letörlik a könnyeiket, vagy megsimogatják az arcukat – hogy érezzék a törődést. A cég kínálatában jelenleg 6 fiú szerepel, akik különböző típusokat testesítenek meg: van közöttük igazi rossz fiú, érzékeny intellektuel, megbízható fogorvos, sőt a ’90-es évekből előlépett menő srác is.

Japánban vigasztalófiút rendelhetnek a szomorú lányok

És hogy mibe fáj (még ez is!) a lányoknak? A vigasztalófiúk 20 ezer forintnak megfelelő összegért mennek házhoz, és egyelőre csak Tokió egy bizonyos kerületében elérhetőek. 

Forrás: techly

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top