Család

Gyilkos rendőrnő: előre kitervelten ölt

Előre kitervelte borzalmas tettét P. Bernadett, a gyermekét kivégző rendőrnő, aki végül öngyilkos lett.

P. Bernadett és újdonsült élettársa, a körzeti megbízottként dolgozó László másfél évvel ezelőtt költöztek a XVIII. kerületi utca egyik házába. Jóval szerényebb körülmények közé, mint azelőtt, ahol jól menő vállalkozó férjével élt. A kapcsolatuk azonban nemrégiben megromlott, és Bernadett egyedül nevelte tovább a 10 éves fiát, F. Miklóst. Az anya szeretett volna kibékülni gyermeke apjával, aki erről hallani sem akart – értesült a Blikk.

Rendőrök és mentők a főváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában, ahol egy rendőrnő megölte gyermekét, majd fejbe lőtte magát 2016. február 2-án. MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Rendőrök és mentők a főváros XVIII. kerületében, a Bartók Béla utcában – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Kitervelten ölt

A bulvárlap információi szerint a gyermekét kivégző rendőrnő – aki végül öngyilkos lett – előre kitervelte borzalmas tettét. Az asszony Mikikét a szokottnál előbb elhozta az otthonuktól 5 percre lévő Kassa utcai általános iskolából, fél 2-re már otthon is voltak. Alig negyedórával később elkezdődött a vérfürdő. A kisfiú hiába könyörgött az életéért.

Sajnos fültanúja voltam mindennek. Éppen a kapu előtt álltam, amikor kiabálásra lettem figyelmes. Egy vékonyabb hang, vagy gyereké, vagy nőé lehetett, azt kiabálta: ne, ne, ne!, aztán jöttek a lövések” – mondta el a Blikknek a rendőrség egyik tanúja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top