Család

Gyilkos rendőrnő: ledózerolnák a házát

Lelkileg és fizikailag is összetört a gyermekgyilkos rendőrnő édesanyja.

A Blikk információi szerint a nagymama nem tudja feldolgozni, hogy elvesztette lányát és a 10 éves Mikit – ő volt az, aki megtalálta a két élettelen testet. A borzalmas tett helyszínére eddig nem volt ereje visszamenni, ezért felvette a kapcsolatot lánya volt élettársának, V. Lászlónak édesanyjával, hogy tőle kérjen segítséget. Ő azonban kijelentette, sem ő, sem a fia nem lépheti át a horrorház küszöbét.

A ház részben Lászlóé, ezt még együtt vették, együtt költöttek rá. Ha lezajlik az örökösödési eljárás, azonnal eladják majd az ingatlant” – mondta el a bulvárlapnak egy bennfentes, aki hozzátette: még az is szóba került, hogy elbontják az egyébként is rossz állapotú házat, és csak a telket árulják majd. De egyelőre még arra sem volt ereje senkinek a gyászolók közül, hogy legalább kitakarítson a vérfürdő után.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán
A XVIII. kerületi  Bartók Béla utcában történt a kettős gyilkosság – MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Mint korábban megírtuk, P. Bernadett, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja – magánéleti okok miatt – feltehetőleg előre kitervelten, szolgálati fegyverével végzett 10 éves kisfiával és magával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top