Család

A Facebookon bukott le a bigámiát elkövető férfi

A férfi törvényes felesége a Facebookon szembesült férje frissen feltöltött, de egy másik nővel készült esküvői és nászutas fotóival.

A feleség a Facebookon talált rá férje fotóira, amelyek egy másik nővel titokban kötött házasságát bizonyítják. Az esküvői képek pontosan azon a tengerparton készültek, ahol egykor kettejük szertartását is tartották, csakhogy ezúttal a férfi egy másik menyasszonynak fogadott örök hűséget. Úgy tűnik, ami egyszer bevált, másodszorra is működhet, ugyanis a bigámiát elkövető férfi még tanúnak is ugyanazt a barátját kérte fel, sőt volt olyan szemtelen, hogy a nászút helyszínén sem változtatott, új feleségét is Mexikóba vitte, akár az elsőt.

Liz a Facebookon talált rá férje esküvői fotóira
Liz a Facebookon talált rá férje esküvői fotóira

A 43 éves Adrian három évvel ezelőtt titokban kezdett randevúzni új barátnőjével, Hayley-vel, miközben Lizzel már hét éve törvényes házasságot kötött. Eddig a történet még átlagosnak mondható, ami ezt követően történt, már nem mindennapi eset.
 
Liznek nem tűnt fel férje hűtlensége, hiszen búvároktatói munkájából következően a férfi korábban is gyakran utazott különböző túrákra. A párhuzamosan futó három év alatt Adrian gyakran hivatkozott arra, hogy munkája Észak-Wales-be szólítja, holott valójában a mindössze 25 kilométer távolságban élő barátnőjéhez, Hayley-hez utazott.

Adrian és az új feleség,Hayley
Adrian és az új feleség, Hayley

Az újdonsült menyasszonyt a férfi 2014-ben vette feleségül, Hayley családja és barátai a titokban kötött esküvőn mit sem sejtettek arról, hogy a vőlegény már házas. Liz sem tudott a férje terveiről egészen addig, amíg anyósa váratlanul fel nem hívta azzal, mennyire sajnálja a válásukat, és azt, hogy közben fia újranősült.

Liz ekkor nézte meg férje Facebook oldalát, ahová a férfi számtalan fotót töltött fel az esküvőről és nászútról. A nőt sokkolta férje hazugsága, és ma sem érti, hogyan tudott a férfi három éven át egyszerre két kapcsolatban élni. Az egygyermekes édesanya vakon bízott férjében, amikor az arra hivatkozott, hogy munkája kapcsán búvártúrákra utazik. Fel sem merült benne, hogy a férfi közben egy másik nővel él. A nő még Hayley nyaralójának a felújításában is segített férjének, mert az azt hazudta, hogy a főnöke házát újítják fel. Az asszony festette ki az új feleség fürdőszobáját és a gyerekszobát is.

Liz és Adrian esküvője
Liz és Adrian esküvője

Liz és Adrian a férfi öccsének esküvőjén ismerkedtek össze 2000-ben, hat évvel később a férfi elvált első feleségétől, Lizzel másfél évvel ez után kötött házasságot. Amikor világossá vált férje hazugsága, Liz feljelentette őt bigámiáért a helyi rendőrségen. A könnyűbúvár oktató férj 18 hetes börtönbüntetést kapott, az új feleség ragaszkodik hozzá, hogy Adrian az ő házastársa. A csalfa férfit 1000 font fájdalomdíj fizetésére is kötelezte a bíróság. Liz szerint férje sosem fog megváltozni, és nem lepődne meg azon sem, ha néhány év múlva Hayley kerülne hasonló helyzetbe…

Forrás: Mirror.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top