Család

Újabb szülő vádolja szexuális zaklatással a soroksári tanárt

Egy újabb szülő erősítette meg, hogy egy soroksári középiskola tanára évek óta szexuálisan zaklatja a diáklányokat.

Múlt héten került nyilvánosságra, hogy szexuális zaklatással vádolják egy soroksári alapítványi középiskola tanárát. Az RTL híradója szerint egy diák telefonált szüleinek, hogy tanáruk szexuális ajánlatot tett bukásra álló osztálytársának. A lány az ajánlatot elutasította – meg is bukott.

A férfi az intézmény igazgatójának a fia. Egy kolléganője is többször szem- és fültanúja volt a tanár primitív célzásainak. A tanárnőt azóta már kirúgták az iskolából.

Egy szülő, akinek a lánya két éve végzett az érintett középiskolában, a Borsnak  megerősítette, hogy a tanár valóban szexuálisan zaklatja egyes diákjait, és hozzátette, hogy az ő lánya azért úszhatta meg, mert vékony alkatú, míg a férfi a teltebb, gömbölyűbb lányokat kedveli.

Az iskola igazgatója múlt hétfőn még úgy nyilatkozott a lapnak, hogy belső vizsgálatot rendel el az ügyben, aminek szerdára lesz eredménye, ám ebből nem lett semmi, és az intézményvezetőt azóta el sem tudják érni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top