Család

100 kilós súlyt emel a szupererős nagyi – videó

A 78 éves nő elképesztő fejlődésen ment át, mióta rendszeresen látogatja az edzőtermet: már a 100 kilós súlyt is könnyedén megemeli!

 A 78 éves Shirley Webb számára az edzés jó darabig a fűnyírásban merült ki. Aztán elkezdte látogatni a helyi edzőtermet, ami egy ideje rendszeres szokása lett: heti kétszer jár le edzeni.

 Az idős nő trénere is igazi csodanagyiként néz Shirley-re: elmondta, hogy még sosem volt ilyen korú vendége, és a nő fejlődése bámulatos – már a százkilós súlyokat is könnyűszerrel emelgeti! Nem csoda, hogy Illinois és Missouri államokban már rekordokat is döntött. Következő célja pedig, hogy országos bajnok legyen az USA-ban – a bökkenő csak annyi, hogy korosztályában még nem is állítottak fel súlyemelő rekordot!

A szupererős nagyi azt állítja, sokkal jobban érzi magát, amióta rendszeresen edz, és minden alkalommal frissebben távozik az edzőteremből, mint ahogy érkezett.

Shirley is 78 years old but she can deadlift 225 pounds three times! (via @jwright0123)

Sports Videos (@houseofhighlights) által közzétett videó,

Álljon ez is annak bizonyítékául, hogy a mozgást sosem késő elkezdeni!

Forrás: Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top