Család

Megszégyenítették a menyasszonyt – nyílt levélben vágott vissza

Miután szerelme megkérte a kezét, büszkén osztotta meg a gyűrűjéről készült fotót. Álmában sem gondolta volna, hogy kritizálni fogják.

Pedig így történt. Nem sokkal azután, hogy Rachel Pedersen megosztotta saját Facebook-oldalán az eljegyzési gyűrűjéről készült fotókat, a kép alá záporozni kezdtek a gratulációk. De nemcsak azok. Rachel ugyanis, legnagyobb meglepetésére, egy sor olyan megjegyzést is kapott, ami azt firtatta, miért olyan kicsi a gyűrűje. A fiatal édesanya először azt hitte, csak rossz tréfa áldozata. Aztán rájött, hogy nem.

“A fontosabb eseményekre húzhatnál egy nagyobb, vagy látványosabb gyűrűt. Hogy az embereknek egyértelmű legyen, milyen sikeres vagy” – idézi Rachel egyik nagyon közeli családtagját, majd hozzáteszi, mikor rádöbbent, hogy rokona “merő jóindulatból” javasolta ezt neki, úgy határozott, rendet tesz a fejekben.

Rachel nem sokkal később nyílt levelet írt a Facebook-oldalára, melyben elárulta, egy pillanatig nem érzi magát rosszul az eljegyzési gyűrűje miatt. Sőt! Kifejezetten büszke rá.

 

“Mióta eljegyeztek, a barátom és a családom rendszeresen arról faggat, le fogom-e cserélni az aprócska gyűrűmet egy nagyobb darabra. Mintha számítana. Mintha annak a kőnek a mérete legalábbis valami fokmérője lenne a sikernek. Hát pedig ez nem így van. Számomra ez a gyűrű tényleg mindennél többet jelent. Így, ahogy most van és pont.”

Rachel azt írja, az ékszer számára egyszerre szimbolizálja azt a forgószélhez hasonlító érzést és a biztonságot, amit párja jelent számára. “Emlékeztet arra az estére, amikor a Perkin’s bisztróban beleszerettünk egymásba. Én egyedülálló anya voltam, ő ablakpucoló. Aztán egy héttel később szerelmet vallottunk egymásnak.”

Megszégyenítették a menyasszonyt – nyílt levélben vágott vissza

A fiatal anyuka azt mondja, miután kiderült, hogy új párjával kölcsönösek az érzéseik, azonnal tervezgetni kezdték közös jövőjüket. A saját házat. A közös babát. Mindent. “Egyszerűen nem akartunk várni. És nem is vártunk. 13 nappal később megkérte a kezemet, én pedig igent mondtam.” Rachel azt mondja, szerelme, aki azóta már a férje, az összes spórolt pénzét erre az aprócska ékszerre költötte. “Azért írom, hogy aprócska, mert a szerelmünkkel összehasonlítva a gyűrűm tényleg apró. És én ezt tartom igazi sikernek, amire nagyon büszke vagyok.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top