Család

Férje erőszakolta meg a 15 éves lányát – videóüzenetben figyelmezteti a nőket az egyedülálló anya

A Facebookon terjed az a videó, amit egy egyedülálló anyuka készített, hogy elmesélje borzasztó tragédiáját, és egyben felhívja a hozzá hasonló édesanyák figyelmét a családon belüli erőszakra.

 A Catherine nevű 42 éves nő a Colorado állambeli Lovelandben él 17 éves tinédzser lányával, Alyssával. Az egyedülálló anyuka pár éve azt hitte, megtalálta az örök szerelmet és a boldog családot. Tévedett.

 Catherine videóüzenetben osztotta meg a vele és lányával történt rettenetes tragédiát. Két évvel ezelőtt a nő azt hitte, élete szerelmére lelt egy férfiban, akit már 20 éve ismert. A nő elmeséli, milyennek látja a világ és látta ő kívülről párját: a férfi veterán katona volt, rendőrként is dolgozott, sok barátja volt, az anyjával jó viszonyt ápolt, intelligens, figyelmes és romantikus volt, és így tovább. 2014-ben össze is házasodtak, és boldog családként éltek a férfi három gyermekével és Catherine lányával. 2015-ben a nőt felhívta a rendőrség. Kiderült, hogy a férfi megerőszakolta az akkor 15 éves lányát. A nő összeomlott. Azonnal kidobta a férfit, és beadta a válópert. A tragédiát ugyanakkor sose fogja teljesen kiheverni, sem ő, sem a lánya. A videóban arra figyelmeztet, minden egyedülálló anya, aki párt választ, járjon utána a férfi múltjának. És ha a gyereke megnyílik, higgyen neki.

A teljes történetet megnézheted a videón, magyar felirattal:

 Forrás: Facebook

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top