Család

Két év különbséggel születtek az ikrek

A hosszú próbálkozások után ezt a házaspárt végül ikrekkel áldotta meg a sors – csak épp két év eltéréssel.

 A 35 éves Rachel és a 49 éves Richard végre boldogan ölelhették magukhoz két kisfiukat, a kétéves Olivert és az újszülött Isaacet – ehhez azonban sok megpróbáltatáson kellett átmenniük.

Két év különbséggel születtek az ikrek

 A házaspár csaknem tízévi hiábavaló próbálkozása után kiderült, hogy mindkettejüknek vannak meddőségi problémáik. Végül a lombikprogram tűnt az optimális választásnak. Az első hat próbálkozás sikertelennek bizonyult, de a hetedik alkalommal Rachel teherbe esett, és megszületett a tündéri Oliver. 

Két év különbséggel születtek az ikrek

Azonban Oliver születése előtt két évvel, ugyanabban a csoportban megtermékenyült egy másik petesejt is. A pár pedig úgy döntött, nyolcadjára is megpróbálják a beültetést – ami csodák csodájára ismét sikerült! Így a kisfiúnak két évvel később ugyan, de ikertestvére született, a kis Isaac személyében.

A házaspár mérhetetlenül boldog – az anyuka elmondta, álmában sem gondolta, hogy újra átélheti azt a csodát, amit első gyermekével. Most végre megkapták, azt amiről álmodtak: egy teljes, boldog családot.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top