Család

Várandósan is kampányol édesanyjának Chelsea Clinton

Hillary és Bill Clinton lánya, Chelsea a második gyermekével várandós, ám ez nem tartja vissza attól, hogy aktívan segítse édesanyját az amerikai elnökségért folytatott küzdelemben.

A 36 éves Chelsea Clinton a minap a marylandi Silver Springsben, azt megelőző nap pedig a connecticuti Hartfordban beszélt egy-egy kampányrendezvényen.

A második gyermekével várandós Chelsea az eseményen maga árulta el, hogy az orvosa folyton azt mondogatja neki, hogy pihenjen többet. Ő azonban ennek ellenére is fáradhatatlanul kampányol édesanyja érdekében. Igaz, az orvosa utasítására a beszédet már ülve tartotta meg.

Ugyanezen az estén férje társaságában aztán még csatlakozott a szüleihez New Yorkban, ahol Hillary Clinton helyi választásokon aratott győzelmét ünnepelték.

Várandósan is kampányol édesanyjának Chelsea Clinton

A bő blúzban és blézerben is jól látszott, hogy Chelsea pocakja már igen nagy. A hírek szerint a nyáron hozza majd világra másfél éves lánya, Charlotte kistestvérét. Addig azonban minden bizonnyal kitartóan járja majd a kampányeseményeket.

Forrás: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top