Család

Anyák napi ajándékötletek: készíts el saját magad!

Nagyon szeretnél saját készítésű ajándékot adni anyák napjára, de úgy gondolod, nincs kézügyességed? Ezeket az ötleteket te is meg tudod valósítani!

Emlékszel még, hogy általános iskolában mennyi mindent készítettetek az anyukáknak? Idézd fel, mik voltak ezek, hiszen szuperjó ajándékötletek anyák napjára. Felnőtt fejjel más minőségben és más anyagokból újra elkészítheted őket. Anyukád egészen biztosan nagyon fog örülni, és a hétköznapokon is tudja majd használni az ajándékodat, vagy díszítheti vele a szobát.

Nem jut eszedbe semmi? Egy videoblogger hasonló anyák napi ajándékötleteket gyűjtött össze. Nézd csak:

Sminktáska

Akár egy használaton kívüli farmernadrág darabkájából is szuper tokot készíthetsz, amit aztán telepakolhatsz anyukád kedvenc kozmetikumaival. Kell ennél jobb ajándékötlet?

Szuper személyes üdvözlőlap

Egy DIY üdvözlőlap mindig telitalálat anyák napjára. Készíthetsz olyat is, mint a videóban, de azt csináld, amiben jó vagy, rajzolhatsz, ragaszthatsz, írhatsz verset…

Fotós dekor üzenettel

A fotós ajándékoknak is mindig örülnek az anyák, hogy még személyesebbé tedd, írhatsz üzeneteket is a képekhez, vagy néhány mondatot a közös emlékről.

Könyvjelző

Emlékszel, hogy a suliban hányszor készítettél könyvjelzőt különböző technikákkal? Ha anyukád szeret olvasni, most is meglepheted eggyel anyák napjára.

Használd a befőttesüveget

Egy egyszerű befőttesüvegből is szuper ajándékokat készíthetsz. Nézd meg, hogy csinálják a videóban!

Még több anyák napi tartalom az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top