Család

Senki nem ment el a szülinapjára – idegenek mentették meg a kisfiú buliját

A kisfiú összes barátja lemondta a szülinapi bulit – végül idegenek mentették meg az ünnepséget.

Nincs is szörnyebb annál, mint mikor egy gyereket cserbenhagynak a nagy napján. Szerencsére az anyuka nem hagyta, hogy kisfia negyedik születésnapja szomorkodással teljen!

Ezért mikor mindenki lemondta a kis srác szülinapi meghívását, az anyuka egy édesanyákat összegyűjtő Facebook-csoporthoz fordult. Elpanaszolta a szomorú történetet, és láss csodát – működésbe lendült a közösségi média, és főleg az édesanyák ereje!

Senki nem ment el a szülinapjára - idegenek mentették meg a kisfiú buliját

“A szobámban ülök és csendben sírok. 12 gyereket hívtunk meg a fiam mai szülinapi partijára, és 1 órával a buli előtt mindenki lemondta, vagy egyszerűen nem is válaszol az üzeneteimre” – panaszolta Rachelle Briannan.

A magányos szülinapi buliból pedig percek alatt hatalmas parti kerekedett – 55 idegen jelezte, hogy elmennének megünnepelni a kisfiú születésnapját! A szuper szülinapon az anyukák még azt is elintézték, hogy a gyerekek közelről megnézhessenek egy valódi tűzoltóautót – szóval mindenki sajnálhatja, aki lemaradt erről a partiról.

Forrás: MammaMia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top