Család

Szívmelengető pillanat: vadidegen segített a szoptatós anyukának reggeli közben

Mikor a kávézóban szoptató édesanyához odalépett az idősebb nő, az anyuka azt hitte, rászól majd, hogy tegye el a mellét – ehelyett kedvesen segített neki a reggeliben.

 Briar Lusia Mcqueen, az új-zélandi anyuka először mozdult ki reggelizni egy kávézóba, mióta megszületett a kisfia. Épp kihozták a reggelijét – forró csokit és tojást –, amikor a kisbaba sírni kezdett, és enni kért. Mit volt mit tenni, az anyuka a saját reggelijét elhalasztotta, és megszoptatta kisfiát.

Szívmelengető pillanat: vadidegen segített a szoptatós anyukának reggli közben

 Ekkor odalépett az asztalához egy idősebb nő. Az anyuka már felkészült a legrosszabbra: arra számított, az asszony majd jól beszól neki, hogy tegye el a mellét, de valami egészen más történt. A nő csak ennyit mondott: “Nagyon jó anyuka vagy, ne hagyjuk, hogy kihűljön a reggelid!”  – és elkezdte felvágni az édesanya reggelijét, hogy egyből hozzáláthasson.

A szívmelengető pillanatot az anyuka megosztotta a Facebookon, az emberek pedig imádták a történetet – a poszt már 123 ezer lájkot kapott!

Forrás: Dailymail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top