Család

Megbocsát szüleinek az erdőben hagyott japán kisfiú

6 nap után találták meg azt a kisfiút, akit szülei büntetésből hagytak az erdőben. A fiú jól van, és a legújabb hírek szerint nem haragszik a szüleire. A rendőrség nem emel vádat.

Tanoka Jamatónak a Hokkaido szigetén egy erdőben veszett nyoma. Keresésében a japán hadsereg egységei is részt vettek, de tűzoltók, rendőrök és önkéntesek is bekapcsolódtak a kutatásba. A gyerek eltűnésekor csak pólót és farmernadrágot viselt, nem volt nála sem élelem, sem folyadék. A szülők büntetésből hagyták Jamatót az út szélén, mert kővel dobálta az autókat. Néhány perccel később, amikor visszahajtottak érte, a gyerek már eltűnt. Ahogy arról mi is beszámoltunk, végül egy elhagyott katonai bázison találtak rá a fiúra.

Megbocsát szüleinek az erdőben hagyott japán kisfiú
 

Jamató apja a BBC szerint egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy a fia azt mondta, megbocsát nekik. A gyerek egy elhagyatott katonai bázison húzta meg magát, matracon aludt és csapvizet is tudott inni. Étele viszont nem volt, 6 napig nem evett.

Megbocsát szüleinek az erdőben hagyott japán kisfiú

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top