Család

Ez az esküvői fotós megmondja, meddig tart egy házasság

A sokat látott esküvői fotósnak a legapróbb jelekből is feltűnik, hogyha valami nem stimmel a kapcsolattal.

 A ModernDayCinderella néven futó esküvői fotósnak a Redditen tették fel a kérdést: mi utalhat a házasság jövendőbeli kudarcára már a nagy napon? A fotós nem tétovázott sokat a válasszal, és megosztotta három fő megfigyelését.

Egy esküvői fotós elárulja a jeleket, amikből tudja, meddig tart majd a házasság

 Az egyik a tortafelvágás. Bár mókás hagyománynak számít, hogy a friss házasok megdobják egymást egy szelet tortával, ha a pár egyik tagja kifejezetten kéri a másikat, hogy hagyják ki a dobálást, ám ennek ellenére a torta mégis az arcában landol, az hatalmas tiszteletlenséget jelez. Ez pedig előrevetíti, hogy a házasságban sem nagyon fogja érdekelni, mit akar a párja.

Egy esküvői fotós elárulja a jeleket, amikből tudja, meddig tart majd a házasság

A második megfigyelés a pózolás közbeni viselkedés. Mivel a helyzet nem természetes, sokan képesek befeszülni – a kérdés az, hogy kezelik a stresszes helyzetet. Azok a párok, akik elkezdenek veszekedni, civódni és egymáson vezetik le a feszültséget, kétségtelen, hogy nem járnak jó úton. A fotós elárulta, gyakran neki kell békét teremtenie a menyasszony és a vőlegény között, ami elég kellemetlen feladat.

A harmadik a menyasszörnyek esete (ami természetesen vonatkozhat a vőlegényekre is). Ha az esküvő hatására bármelyik fél kifordul önmagából, az nem jelent semmi jót. A menyasszörnyet ugyanis csak egy paraszthajszál választja el a házisárkánytól!

Forrás: The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top