Család

A házasságtörés péniszroncsolódáshoz vezet?

Egy tanulmány szerint azok a férfiaknak, akik szeretőt tartanak, afférokba keverednek, nagyobb eséllyel sérül a péniszük, mint hűséges társaiknak. Vajon mi az a pénisztörés, és miért veszélyeztetettek a hűtlenkedők?

Egy amerikai kutatás rávilágított, hogy a férfiak hűtlenkedésük során szerzik be a legtöbb péniszsérülést. Úgyhogy, drága erősebbik nem képviselői, még egy indok, amiért ne tegyétek! Ha eddig nem lett volna visszatartó erő, most elültetem a bogarat a fületekbe!

A Sexual Medicine című lapban jelent meg egy tanulmány, miszerint azoknak a férfiaknak, akik afférokba keverednek, nagyobb esélyük van a péniszük megtörésére is. A Marylandi egyetem orvosai felfedezték, hogy azok a pácienseik, akik péniszsérülésekkel keresték fel az intézményt, a legtöbb esetben sebtiben elkövetett afférok során szerezték be azt.

Andrew Kramer urológus kifejezetten ezeket a kalandokat okolja a péniszroncsolódásokért. A magyarázat pedig a következő: “Számos férfi olyan szituációkban és helyeken bonyolódott a megcsalásba, ahol a kényelmetlenségek miatt sérülést szenvedhetett el.” Ezenkívül elképzelhető, hogy a tiltott kalandok vadabbra is sikerülnek a tartós kapcsolatban zajló együttléteknél.

Olvasd végig a cikket az Inside blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top