Család

Ezért tableteznek az egyéves gyerekek

Kétszer annyi apa ad a kezébe az egyévesnél fiatalabb kisgyerekének okostelefont vagy tabletet, mint ahány anya. Az apák szerint az internet fejleszti a képességeket.

Az apák túlnyomó többsége biztonsági megoldásokat telepít az összes otthoni digitális eszközre. Az apák hajlamosabbak arra, hogy már egészen kis korban megengedjék gyermekeiknek a különféle kütyük használatát. Kétszer annyi apa ad egyévesnél fiatalabb kisgyerekének okostelefont vagy tabletet, mint ahány anya. A HRportálon közölt felmérésből az derül ki, hogy az apák jobban hisznek az internet gyermekeikre gyakorolt pozitív hatásában.

Az apák kétharmada szerint az internet fejleszti a gyerekek fizikai és mentális képességét, és jó hatással van iskolai teljesítményükre is. Sőt, karrierjükre és általában az egész életükre. 45 százalékuk szerint gyermekeik sikeresebben szerezhetnek barátokat az internetnek köszönhetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top