Család

Társkereső indult Pokémon Go-játékosoknak

Még egy hónapja sincs, hogy megjelent a Pokémon Go, de máris létezik olyan társkereső, méghozzá rögtön kettő is, melyen keresztül párra vágyó pokémonvadászok ismerkedhetnek egymással.

A Pokematch nevű alkalmazás hasonlóan működik, mint a Tinder, vagyis a tagoknak fotókat dobál fel, melyek alapján eldönthetik, hogy tetszik-e nekik a másik, kölcsönös szimpátia esetén pedig lehetőséget ad az ismerkedésre. Ebbe a társkereső alkalmazásban azonban kizárólag Pokémon Go-játékosok regisztrálhatnak. Az alkalmazást egy San Franciscó-i duó, Pim de Witte és Rene Roosen fejlesztette ki. Az ötletet az adta, hogy Rene szeretett volna randira menni, de úgy, hogy közben pokémonokra is vadászik.

 

Társkereső indult Pokémon GO játékosoknak

 

A másik applikáció a Pokédates, mely szintén hasonló a Tinderhez, itt viszont a regisztrációkor néhány kérdésre is válaszolniuk kell az ismerkedni vágyóknak. Ha pedig megvan a kölcsönös egyezés, az alkalmazás a legközelebbi pokéstopokat is megkeresi, ahol a felek a legegyszerűbben összehozhatják a pokémonvadászattal egybekötött személyes találkozást.  

(heavy.com)

 

További cikkek a Pokémon Góról az NLCafén:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top