Család

Sorra tűnnek el a soproni tinilányok

A soproni rendőrség három tinilányt is keres, akik a napokban tűntek el. A nyomozás nem járt sikerrel, így a lakosság segítségét kérik felkutatásukra.

Már három tinilányt keresnek Sopronban, akik július közepén tűntek el, és azóta semmilyen életjelet nem adtak magukról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a lányokat, de a nyomozás eddig sajnos nem járt eredménnyel. Éppen ezért most már a lakosság segítségét is kérik az eltűnt lányok felkutatására.

Három tinilány tűnt el Sopronból

A Soproni Rendőr-kapitányság keresi

  • a 14 éves Kalányos Natáliát, aki július 6-án az egyik soproni gyermekvédelmi intézetből engedély nélkül ment el. A 14 éves lány barna hosszú hajú, szeme színe szintén barna.
  • a 17 éves Böcskei Erzsébetet, aki július 16-án tűnt el egy Sopron környéki lakásotthonból. A 17 éves lány 158 centi magas, vékony, haja festett vörös, arca szeplős, szeme kék.
  • a 16 éves Skultéti Diánát, aki július 12-én egy harkai lakásotthon előtt beszállt egy autóba és azóta semmit nem tudni róla. A lány 163 centi magas, sötétbarna színű a haja és a szeme.
Sorra tűnnek el a soproni tinik

A rendőrség mindenkit arra kér, ha bármilyen információval rendelkezik a képeken látható tinilányokról, jelezze azt a Soproni Rendőr-kapitányságon, vagy hívja 06-96-417-329-es telefonszámot. Bejelentést tenni lehet az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számon, és a 107, 112-es központi segélyhívó telefonszámokon is.

Update

A 17 éves Erzsébet időközben önként jelentkezett gyámjánál. Szerencsére nem esett bűncselekmény áldozatául, épségben van, egészséges. A másik két lányt továbbra is keresi a rendőrség.

(Kisalföld)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top