Család

Puffadt arc, tejtől feszülő mellek és csíkos has – ilyen a női test szülés után

Olivia White blogger hihetetlen bátorsággal osztotta meg a szülés után a testéről készült képet, és még a nem túl csábító állapotokról is őszintén vallott.

A kétgyerekes anyuka, Olivia White szerette volna megmutatni, hogy a szülés után azonnal csúcsformába lendülő fitneszmamik mellett vannak olyanok is, akik nem érzik magukat annyira fényesen terhesség utáni testükben.

Ő legalábbis ilyen. A 27 éves anyuka puffadt arcról, tejtől feszülő, szottyadt mellekről és csíkokkal csúfított hasról panaszkodott – mindezt úgy, hogy egy kíméletlenül őszinte, félmeztelen fotót is megosztott magáról. De azt is hozzáteszi, hogy a csíkokkal szabdalt has adott otthont kisbabájának kilenc hónapon keresztül, és a tejjel teli mell táplálja őt még sokáig.

Puffadt arc, tejtől feszülő mellek és csíkos has - ilyen a női test szülés után

Szóval végeredményben White arra jut, hogy persze, néha azt kívánja, bárcsak feszesebb lenne, és ne lógna úgy ez-az, de végül mindig arra gondol, hogy testének összes változása egyetlen dolgot szolgált: hogy egészségesen felnevelhesse babáját. Ez pedig még a tükör előtt állva is megvigasztalja őt.

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top