Család

350 forintból hozták ki az esküvőt

Alig költöttek pénzt, mégsem hiányzott semmi. Így is lehet.
Georgina és Sid

Georgina és Sid

Forrás: dailymail.co.uk

Mindössze 1 angol fontot, azaz nagyjából 350 forintot költött az esküvőjére egy skót pár, Georgina Porteous és Sid Innes. Pontosan ezt az összeget fizették ki a vintage menyasszonyi ruháért egy online aukciós oldalon. A vőlegény öltözékére nem költöttek, ő egy régi öltönyét vette fel.

Georgina és Sid életmódjukat tekintve az önellátás és az újrahasznosítás hívei, így nem is volt kérdés, hogy az esküvőjüket is ennek jegyében szervezik. A ceremóniát a pár háza mögötti pajtában tartották, melyet a kertben szedett virágokkal díszítettek fel, a násznép pedig szalmabálákon foglalt helyet, melyeket a környékbeli gazdáktól kaptak ajándékba. A lelkész kiszállt a helyszínre és összeadta a párt, cserébe pedig a vendégek belátásuk szerint adakozhattak a helyi gyülekezet javára.

A gyűrűket a menyasszony maga faragta egy talált szarvasagancsból. A fotókat pedig Georgina egyik barátja készítette, hálából, amiért a menyasszony korábban vágóként működött közre egy filmje elkészítésében.
Az esküvő után pikniket tartottak a kertben, melyre az ételeket és az italokat a násznép tagjai hozták, míg a tortát a menyasszony nagynénje sütötte. Az élőzenét sem kellett nélkülözniük: Georgina édesapja játszott szaxofonon.

“Gyönyörűen ment minden. Tényleg családias és érzelmes volt a hangulat. Sokan mondták utána, hogy ez volt a legjobb esküvő, amin valaha is részt vettek” – mesélte utóbb Georgina egy brit lapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top