Család

Két perc alatt kiderülhet, hogy megcsal-e a párod

Mostantól egy magyar fejlesztésű program segít lebuktatni a hűtlenkedő barátot vagy házastársat.

Egy hazai fejlesztésű startup megalkotta a TinderHuntert, ami a népszerű online társkeresőn segít levadászni a hűtlenkedőket. Elég csak megadni a személy nevét, és pár perc alatt érkezik a kijózanító eredmény. A Tinderen regisztráltak 42 százaléka kapcsolatban él, tehát van célközönség.

A keresést persze lehet életkorra és városra is szűkíteni, a fotók viszont csak előfizetőknek jelennek meg, ők láthatják továbbá az utolsó aktivitás időpontját, illetve a kapcsolódó Instagram- és Facebook-profilt. A TinderHunter működése azon lapul, hogy a Tinder mindig a Facebookon megadott adatokat használja, így ha ismert a célszemély Facebook-profilja, nagy eséllyel megtalálja a szoftver.

A hirado.hu felhívja a figyelmet arra is, hogy érdemes rákeresni a vezetéknévre is, mert a magyar felhasználók gyakran rossz sorrendben adják meg a nevüket, amikor Facebookra regisztrálnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top