Család

Kisfiút molesztált egy takarító a bevásárlóközpont vécéjében

Szeméremsértés gyanúja miatt eljárást indított a rendőrség egy budapesti férfival szemben, akit azóta el is bocsátottak.

Eljárást indított a rendőrség egy 24 éves férfival szemben, aki a gyanú szerint az Allee bevásárlóközpont mosdójában szeméremsértő módon viselkedett egy kisfiúval szemben.

A 24 éves T. Roland bement egy XI. kerületi pláza mosdójába és az ott tartózkodó kisfiúval szeméremsértő módon viselkedett. A kisfiú a cselekménytől megijedt és a szüleihez ment. A feltételezett elkövetőt a rendőrök később a lakása közelében elfogták, gyanúsítottként kihallgatták.

Az Allee bevásárlóközpont közleményéből kiderül, hogy a gyanúsított egy takarítási szolgáltatást nyújtó alvállalkozó munkatársa, munkáltatója elbocsátotta a férfit. Mint írták: minden segítséget megadnak a traumát elszenvedő gyermeknek és családjának, egyben minden lehetséges eszközzel segítik a rendőrség munkáját, és belső vizsgálatot is elrendeltek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top